Aura-Soma Color Care System

Aura-Soma is een uit Engeland afkomstig holistisch kleurensysteem dat de focus legt op je persoonlijke evolutie, je persoonlijk proces.
Het is ontwikkeld door Vicky Wall in 1983 en wordt ondertussen wereldwijd toegepast.

Vicky Wall was een apothekeres en al van kinds af aan opgeleid in de kruidenleer door haar vader. Haar talent om aura’s te zien versterkte toen ze op latere leeftijd blind werd. Zo herontdekte ze de kracht van kleuren. Op een nacht werd ze op mysterieuze wijze geleid om de eerste Aura-Soma equilibriumfles te maken. Al snel werd ontdekt dat deze oliën helende krachten bezitten…

Er wordt gebruik gemaakt van uiterst pure planten-en kruidenextracten, mineralen en edelstenen, essentiële oliën én ook de natuurlijke kleuring van planten. Iedere kleur- en geurcombinatie van Aura-Soma heeft een bepaalde trilling die resoneert met je eigen subtiele levensenergie.

Hier spreekt men over de ‘ziel’ – het niet-materiële, onzichtbare deel van de mens.

“Je bent de kleuren die je kiest en deze weerspiegelen jouw behoeften en talenten…”

Vicky Wall

Het kiezen van je eigen persoonlijke kleurcombinatie brengt je onderliggende patronen in kaart.

Het gebruik ervan lost blokkades op in je hele systeem door zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau in te werken. Zeer subtiel en toch krachtig wordt je natuurlijk evenwicht herstelt.

Wie met Aura-Soma werkt, scherpt zijn intuïtie, zijn verbondenheid met het hogere Zelf en kan zo relatief snel tot verbazingwekkende nieuwe inzichten en onverwachte resultaten komen.