MIJN MISSIE

en de WET VAN AANTREKKINGSKRACHT

Mijn missie is om als instrument van het universum te dienen om ieder wezen te helpen her-inneren waarvoor hij hier op aarde gekomen is en de energie weer te laten stromen…

Wanneer wij op aarde komen, hebben we een levensdoel gekozen. Om deze te ontdekken, gaan we ervaringen opdoen, maar soms trekken we meer aan dan we kunnen verwerken. Deze pijnlijke onverwerkte ervaringen worden opgeslagen in het cellulaire geheugen én de lagen van ons energieveld. Deze vormen een blokkade die in onze aura een projectie of beeld achterlaat dat naar de buitenwereld toe een aantrekkingskracht heeft voor weer zo’n zelfde ervaring…

Dit is eigenlijk een stille verborgen roep van het universum dat ons influistert om via bepaalde mensen en situaties de onderliggende boodschap van dit probleem te ontdekken.                                                                         

Helaas is dit vaak niet duidelijk en bouwen we zo heel wat weerstand op. We blijven dan steeds focussen op en duwen tegen datgene wat we nu net niet meer willen en voegen we zo telkens een extra herinnering of expressie toe aan ons auraveld. Dit blijft zorgen voor continue terugkerende patronen in ons leven.

We hebben dan ook niet geleerd hoe ons te focussen en waarvoor het voelen dient. Als kind wisten we niet bewust wat we deden, behalve dat we bij iedere stap op onze weg een emotie voelden die ons liet weten hoe we ons voelden. Maar voor het grootste deel wisten we niet wat dat betekent.

We zijn getraind om te kijken naar condities om ons heen (buitenaf) en dan zien we dingen waarvan we geloven dat die goed zijn en zien we dingen waarvan we geloven dat die slecht zijn (door opvoeding, religie, cultuur, media, … door de eeuwen heen).

Als wij kijken naar of aandacht geven aan de condities, goede en slechte (gewild en niet gewild), zijn de meeste mensen zich niet bewust van hoe ze zich voelen. En dat is waar het voor de meesten verkeerd loopt.  Mensen zijn veel meer geïnteresseerd in het kijken naar en analyseren en vergelijken van condities, dan dat ze zich bewust zijn van hoe ze zich voelen. En dus lijkt het erop dat de condities ons leven bepalen, dat je zelf geen controle hebt…

Er is zo veel meer dan alleen maar de fysieke tastbare realiteit!

De wet van aantrekkingskracht stelt dat datgene wat gelijk is aan elkaar, elkaar aantrekt. En alles en iedereen in het universum wordt door deze wet beïnvloed !!

Het is meestal iets wat je niet duidelijk kunt zien! Het is iets dat je kunt voelen!

(Dus hoe meer gepieker, hoe erger de problemen worden.)

JE HEBT NIET ECHT IETS VERANDERD – TOTDAT JE JE GEVOEL HEBT VERANDERD !!

Maar daar is oefening voor nodig! En voordat je kunt oefenen, moet je weten waar je naar moet zoeken!

Je kan me steeds contacteren voor een leven vol vrijheid, groei en vreugde!

BE HAPPY NOW !

WERKWIJZE

Welkom in mijn praktijk die bedoeld is voor de wereld waarin we nu leven.

Tijdens de 1ste sessie bepalen we samen wat jouw DOEL en VERLANGEN is via gesprek en via jouw persoonlijke flessenkeuze van Aura-Soma indien gewenst.

‘ Je bent de kleuren die je kiest en deze weerspiegelen jouw behoeften’

Tijdens de verdere sessies (2 tot 3) leer je je focus te verleggen via een helder en vernieuwend stappenplan.

Belangrijk voor het creëren van een gelukkig leven is door precies te beginnen waar je bent!                                                                          

Blokkades en trauma’s worden opgelost zonder dat je deze opnieuw hoeft te beleven of te doorvoelen.

Ik laat je ervaren hoe het is om je bewustzijn te verruimen en hoe het voelt om de dingen vanuit een hoger spiritueel perspectief en via je innerlijk weten te bekijken – in verbinding met je hart en je verlangens.

ALS JE JE MANIER VAN KIJKEN NAAR DE DINGEN VERANDERT – VERANDEREN DE DINGEN WAARNAAR JE KIJKT !

De oplossing ligt in jezelf , niet in de buitenwereld.

Het is aan jou om deze inzichten te gebruiken om jouw situatie te veranderen. Je hebt immers een vrije wil om te transformeren en jezelf terug te geven aan jezelf (of niet).

Je hebt altijd een keuze!  Kies nu !

Zeker ook een aanrader voor kinderen, want hoe jonger we zijn des te meer ontvankelijk !

Hoe meer mensen zich hierbij aansluiten en deze technieken benutten en doorgeven, hoe sneller er ook collectieve groei en genezing kan plaatsvinden.

Dank jullie wel !

Eva

Eénmaal je de fluister van de kleuren en energieën begint te begrijpen, gaat er een totaal nieuwe wereld voor je open. Een wereld van:
VRIJHEID – GROEI – VREUGDE