Equilibrium-Oliën

Deze olie dient op de huid gesmeerd te worden en via trilling werkt ze diep in op je lichaamscellen. Iedere cel heeft zijn eigen celgeheugen dat exact weet wat nodig is voor herstel, maar helaas vaak door onze eigen gedachten en overtuigingen (ego) tegengewerkt wordt.

De olie wordt geabsorbeerd door de huid en komt via de lymfeklieren in de bloedsomloop. Kleur, plant en kristalenergieën worden door het bloed naar de juiste spieren, organen en klieren gebracht. Deze klieren brengen een ‘heel-makende’ reactie teweeg in de bijhorende chakra’s, energiecentra én in de fijnstoffelijke lichamen ; in het hele wezen.

De specifieke kleurentrilling helpt alle aspecten van jezelf weer te laten resoneren met elkaar en zo je natuurlijke balans te herstellen. Ook heeft iedere fles een bijhorende boodschap die je extra opheldering kan brengen, maar de kers op de taart vind ik het smeren zelf !

De fles wordt persoonlijk geactiveerd wanneer deze geschud word. Wat geselecteerd wordt van de energieën in de fles, is afhankelijk van de persoon die de fles schudt.  Integratie kan alleen plaats vinden door het gebruik van de inhoud van de fles op het lichaam.

Deze producten zijn geen vervanging van medicatie, maar werken ondersteunend. Bij gezondheidsproblemen dient altijd eerst een arts geraadpleegd te worden.

Bekijk ook zeker onze andere producten!